making you smile

Vacatures

Gevraagd: tandarts praktijkmedewerker bij Lohr Tandartsen in Delfzijl

 

In verband met het vertrek van een van onze collega’s hebben wij per 1 februari 2019 een vacature voor een tandarts voor twee tot drie dagen in de week.

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken tandarts, die als generalist de tandheelkunde breed willen uitoefenen en die bereid is zich bij ons verder te ontwikkelen. Ervaring is een pré, maar ook als je net begint of in de loop van het jaar afstudeert ben je bij ons van harte welkom.

Wij bieden een uitdagende werkplek in een praktijk waarin de tandheelkunde in vele facetten wordt uitgevoerd. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van jonge tandartsen, dus je hebt de kans om je bij ons verder te ontwikkelen. Zo is er altijd een ervaren collega op wie je kunt terugvallen en is er alle ruimte om te overleggen over behandelopties. Verder sluit de werkwijze in de praktijk goed aan op de protocollen in het UMCG – CTM. Goed uitgeruste, moderne praktijkkamers en een gezellig en goed ingewerkt team staan tot je beschikking. De praktijk ligt op loopafstand van het station, de reistijd vanuit Groningen is 35 minuten.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Neem contact op met praktijkhouder Henri Lohr (telefoon: 06 53 15 0777). Je kunt ook mailen: h.j.lohr@lohrtandartsen.nl