making you smile

Onze praktijk

Wij zijn een team van vijf tandartsen, twee mondhygienisten en zeven assistenten. Wij staan van 8:15 tot 17:15 uur voor u klaar. Samen streven wij naar een hoge kwaliteit in mondzorg. Regelmatig bespreken onze tandartsen en mondhygiënisten de specifieke zorg voor onze cliënten. Zo wordt voor patiënten die meer zorg nodig hebben een behandelplan opgesteld. Wij adviseren elkaar en laten ons bijscholen.

Uw mond, onze zorg

Uw mond is onze zorg en daarom zien wij u graag regelmatig voor controle van uw gebit. Wij zorgen ervoor dat u zo veel mogelijk bij dezelfde tandarts in de stoel zit en horen graag van u als u een voorkeur heeft. Bij een controle kan blijken dat wij uw gebit moeten behandelen. Meestal maken wij dan een nieuwe afspraak met u. Zo creëren wij voldoende tijd voor een goede behandeling. Als het echt nodig is, behandelen wij u dezelfde dag of zelfs meteen.

Optimale mondzorg

Bij Lohr Tandartsen zien wij onze samenwerking met u als de basis voor optimale mondzorg. Daarom lichten wij u graag voor over de behandeling van uw gebit. En van u horen wij graag over uw gezondheid en over uw medicijnen, als u die gebruikt. Met uw informatie gaan wij zorgvuldig om en alleen met uw toestemming krijgen andere specialisten deze onder ogen.

Meer informatie over Lohr Tandartsen

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u bij ons betalen op de manier die u prettig vindt. Contant, met uw pin- of creditkaart of door zelf over te maken. Vaak kunnen wij ook uw rekening doorsturen naar uw zorgverzekeraar. Klik hier voor meer informatie over betalingen bij Lohr Tandartsen.