• Nieuws

    Blijf op de hoogte door updates en nieuwtjes.

Contact

Lohr Tandartsen
Brander 15
9934 NR  Delfzijl

T. (0596) 63 45 24

E. info@lohrtandartsen.nl

KVK nr. 01162937

Spoed!

Online afspraak maken

Privacy & Cookies

Nieuws

Dragen mondneusmasker

Met ingang vanaf maandag 5 oktober 2020 willen wij u vriendelijk verzoeken bij het bezoek aan de praktijk een mondneusmasker te dragen. Uw behandelaar zal aangeven wanneer u het masker mag afzetten. Het bovenstaande geldt ook voor kinderen vanaf 13 jaar.

Hervatting van de reguliere mondzorg

In verband met het Corona-virus is op advies van de beroepsorganisatie KNMT de praktijk enige tijd enkel geopend geweest voor spoedeisende behandelingen. Vanaf 22 april 2020 wordt naast het uitvoeren van spoedeisende behandelingen ook de reguliere mondzorg weer hervat. Er worden in de praktijk enkel gezonde patiënten zonder symptomen van Corona behandeld. Om dit te kunnen vaststellen zal de telefoniste een aantal vragen met u doornemen. Heeft u al een afspraak staan en heeft u intussen symptomen ontwikkeld? Wij vragen u om contact op te nemen om de afspraak te verplaatsen.

Coronasymptomen
– verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn EN/OF
– (licht) hoesten EN/OF
– plotseling verlies van reuk- en/of smaakvermogen (zonder neusverstopping) EN/OF
– kortademigheid/benauwdheid EN/OF
– verhoging of koorts boven de 38 graden

Spoedgeval
Heeft u wel symptomen en is er sprake van een tandheelkundig spoedgeval? Kom dan niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact met ons op voor overleg en instructies via 0596 – 63 45 24.

Maatregelen
Om de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden is een aantal maatregelen genomen in de praktijk:
– onze medewerkers geven geen handen
– wij vragen u alleen naar de praktijk te komen
– wij vragen u om de praktijk pas te betreden op de afgesproken tijd
– wij vragen u om uw handen te desinfecteren bij binnenkomst van de praktijk
– u hoeft zich niet te melden bij de balie, u wordt opgehaald uit de wachtkamer
– wij vragen u om 1,5 meter afstand te houden, ook in de wachtkamer

Afspraak plannen
Is uw afspraak de afgelopen periode afgezegd? Er wordt door Lohr Tandartsen contact met u opgenomen voor het plannen van een nieuwe afspraak. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via 0596 – 63 45 24. Wij zien u graag weer in de praktijk!

Update Corona-virus

Update met betrekking tot het Corona-virus (COVID 19).

Naast de reeds geannuleerde afspraken zullen ook de afspraken tot en met vrijdag 17 april 2020 worden afgezegd op advies van de beroepsorganisatie KNMT. Heeft u een afspraak staan in deze periode? Deze gaat niet door. Lohr Tandartsen zal spoedig contact met u opnemen om de afspraak te verplaatsen.

Voor spoedeisende zaken bij gezonde patiënten in de praktijk op afspraak geopend. Neemt u telefonisch contact op en bezoekt u alstublieft niet op eigen initiatief de praktijk. Heeft u ziekteverschijnselen en is er tevens sprake van een tandheelkundig spoedgeval? Neemt u ook in dat geval voor overleg en instructies contact op via het reguliere telefoonnummer 0596 – 63 45 24.

Dank voor uw begrip.

Corona-virus

Mededeling met betrekking tot het Corona-virus (COVID 19).

Op advies van de beroepsvereniging KNMT worden tandartsen en mondhygiënisten verzocht hun contacten zo veel mogelijk te beperken om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Lohr Tandartsen heeft moeten besluiten in de praktijk enkel nog behandelingen uit te voeren met een spoedeisend karakter en reguliere behandelingen op te schorten.

Verplaatsen afspraken
Reguliere afspraken tot 6 april 2020 zullen worden geannuleerd. Lohr Tandartsen zal contact met u opnemen om de afspraak te verplaatsen. Voor spoedeisende zaken of vragen over uw afspraak kunt u contact opnemen via 0596 – 63 45 24 of info@lohrtandartsen.nl.

Spoedafspraken
In het geval dat u een afspraak heeft in verband met een spoedgeval vragen wij u de praktijk bij klachten of symptomen als neusverkoudheid, hoesten, koorts en keelpijn niet te betreden. Neem telefonisch contact met ons op. Bezoek en/of familie mag tijdens de afspraken de praktijk niet betreden en wacht buiten of in de auto.

Dank voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws vanuit de praktijk?  Lohr Tandartsen is niet alleen actief op Facebook maar ook op Instagram. Volg ons via @lohrtandartsen!

WiFi

Kort geleden is in de wachtruimte van de praktijk WiFi geïnstalleerd voor de wachtende patiënten.

U vindt de inloggegevens in de wachtruimte.

Nieuwe website

Onlangs is de nieuwe website van Lohr Tandartsen gelanceerd. Met nieuwe foto’s en een moderner ontwerp is de website weer helemaal bij de tijd. Wij hopen dat het nieuwe ontwerp u zal aanspreken. Mist u nog iets? Laat het ons vooral weten.