• Vacatures

  Lohr Tandartsen biedt een uitdagende werkplek. Geïnteresseerd in één van de vacatures? Neem contact met ons op.

Contact

Lohr Tandartsen
Brander 15
9934 NR  Delfzijl

T. (0596) 63 45 24

E. info@lohrtandartsen.nl

KVK nr. 01162937

Spoed!

Online afspraak maken

Privacy & Cookies

Werken bij ons

Werken bij Lohr Tandartsen

Lohr Tandartsen in Delfzijl biedt een uitdagende werkplek waarin de tandheelkunde in vele facetten wordt uitgeoefend. Wij werken in goed uitgeruste, moderne praktijkkamers en met een gezellig en goed ingewerkt team. Wilt u een open sollicitatie sturen of graag bij ons stagelopen? Neem dan contact op via  p.e.stratingh@lohrtandartsen.nl

Vacature tandartsen (2 – 4 dagen in de week)

In verband met het vertrek twee van onze collega’s, die na een jarenlange inzet voor Lohr Tandartsen een nieuwe uitdaging zochten, hebben wij op korte termijn plaats voor twee tandartsen voor twee of meer dagen in de week.

Wij zoeken enthousiaste, betrokken tandartsen, die als generalist de tandheelkunde breed willen uitoefenen en die bereid zijn zich bij ons verder te ontwikkelen. Ervaring is een pré, maar ook als je net begint of in de loop van het jaar afstudeert ben je bij ons van harte welkom.

Wij bieden een uitdagende werkplek in een praktijk waarin de tandheelkunde in vele facetten wordt uitgevoerd. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van jonge tandartsen, dus je hebt de kans om je bij ons verder te ontwikkelen. Zo is er altijd een ervaren collega op wie je kunt terugvallen en is er alle ruimte om te overleggen over behandelopties. Verder sluit de werkwijze in de praktijk goed aan op de protocollen in het UMCG – CTM. Goed uitgeruste, moderne praktijkkamers en een gezellig en goed ingewerkt team staan tot je beschikking. De praktijk ligt op loopafstand van het station, de reistijd vanuit Groningen is 35 minuten.

Reageren

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar p.e.stratingh@lohrtandartsen.nl.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met praktijkmanager Pauline Stratingh (06 27 057 287). 

Stage tandheelkunde

Wij hebben een stageplaats voor een student tandheelkunde. Ben je inmiddels in je derde masterjaar en zoek je nog een werkervaringsplaats of wellicht een IP stage dan ben je bij ons aan het goede adres. Bel met praktijkmanager Pauline Stratingh (06 27 057 287). Heb je liever eerst contact met één van onze tandartsen, bel dan Lisanne Ruigrok (06 1504 0474).

Vacature Mondhygiënist (1 – 4 dagen)

Wij zijn op zoek naar een mondhygiënist voor 1 – 3 dagen per week

Organisatie

Lohr Tandartsen is een middelgrote groepspraktijk in de havenstad Delfzijl. Er werken zes tandartsen, twee mondhygiënisten, drie preventieassistenten en vier tandartsassistenten. De praktijk is modern ingericht en wordt door regelmatige investeringen bij de tijd gehouden. We bieden een groot scala aan mondzorg behandelingen, waaronder implantologie.

Functie

Hoewel er ruimte is voor alle voorkomende behandelingen houd je je als mondhygiënist vooral bezig met parodontale zorg.

Wij vragen

 • Een HBO opleiding Mondzorgkunde, liefst met enige werkervaring. Maar ook als je binnenkort afstudeert ben je van harte welkom om te solliciteren.

 • Een enthousiaste werkhouding en een goede teamgeest.

 • Bereidheid om je door scholing verder te bekwamen.

Wij bieden

 • Een prettige werkomgeving met ruimte voor overleg, zodat je altijd backup hebt van een ervaren collega

 • Een gezellig team

 • Goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris

Reageren

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar p.e.stratingh@lohrtandartsen.nl.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met praktijkmanager Pauline Stratingh (06 27 057 287)). Heb je liever eerst contact met één van onze mondhygiënisten, bel dan Faydor Bolink (06 42 947 333).

 

Vacature tandartsassistente 

Omdat één van onze assistentes weer gaat studeren zijn wij per direct op zoek naar een tandartsassistente voor 2 – 4 dagen per week (0,4 – 0,8 fte).

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerd assistente, maar wij kunnen je ook opleiden, dan verwachten we wel dat je al een MBO of HAVO diploma hebt.

Organisatie

Lohr Tandartsen is een middelgrote groepspraktijk in de havenstad Delfzijl. Er werken zes tandartsen, twee mondhygiënisten, drie preventieassistenten en vier tandartsassistenten. De praktijk is modern ingericht en wordt door regelmatige investeringen bij de tijd gehouden. We bieden een groot scala aan mondzorg behandelingen, waaronder implantologie. 

Functie

Je houd je als tandartsassistente bezig met:

• assisteren aan de stoel

• uitvoeren van (eenvoudige) tandheelkundige behandelingen

• uitvoeren van het steriliteits- en hygiëneprotocol

• plannen van behandelingen

• administratieve werkzaamheden

Wij vragen:

 • bij voorkeur een afgeronde MDGO-opleiding Tandartsassistente dan wel HAVO of relevante MBO opleiding en bereid om door middel van (interne) scholing kennis en vaardigheden op te bouwen
 • een enthousiaste werkhouding en een goede teamgeest
 • zelfstandig kunnen werken
 • een flexibele werkhouding, waarbij ook in weekend- en avonddiensten wordt gewerkt
 • goede contactuele eigenschappen en een representatief voorkomen

Wij bieden

 • een prettige werkomgeving met ruimte voor overleg, zodat je altijd backup hebt van een ervaren collega
 • een gezellig team
 • goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris (volgens KNMT richtlijnen)

Reageren

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie met een actuele CV zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór 24 september naar p.e.stratingh@lohrtandartsen.nl

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met praktijkmanager Pauline Stratingh (06 27 05 7287).

Voor meer informatie over de praktijk zie: www.lohrtandartsen.nl