• Klachten

    Niet tevreden? Neem contact met ons op. We gaan graag met u in overleg.

Contact

Lohr Tandartsen
Brander 15
9934 NR  Delfzijl

T. (0596) 63 45 24

E. info@lohrtandartsen.nl

KVK nr. 01162937

Spoed!

Online afspraak maken

Privacy & Cookies

Als u niet tevreden bent

Niet tevreden?

Bij Lohr Tandartsen doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk te behandelen. Mocht u desondanks niet tevreden zijn, neem dan contact met ons op. Wij zullen graag met u overleggen hoe we u alsnog naar tevredenheid tegemoet kunnen komen.

Afspraak

Als u een klacht heeft dan verzoeken wij u een afspraak te maken met uw behandelaar zodat we kunnen praten waarover u ontevreden bent. Een gesprek geeft vaak opheldering en duidelijkheid en wij willen er voor zorgen met u tot een oplossing te komen.

Tandheelkundig Informatiepunt

Mocht dit onvoldoende resultaat geven dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke partij: het Tandheelkundig Informatiepunt van de KNMT (TIP). Het TIP is te bereiken via telefoonnummer 0900 – 202 5012 (€0,90 per gesprek).

KNMT Klachten Regeling

Mocht de afhandeling van uw klacht onverhoopt niet resulteren in een voor u bevredigende oplossing dan kunt u gebruik maken van de Klachten Regeling van de KNMT, waarbij Lohr Tandartsen is aangesloten. Door hier te klikken komt u bij de Klachtenservice van de KNMT waar u een klachtenformulier kunt invullen.