• Huisregels

    Om misverstanden te voorkomen heeft Lohr Tandartsen een aantal huisregels opgesteld.

Contact

Lohr Tandartsen
Brander 15
9934 NR  Delfzijl

T. (0596) 63 45 24

E. info@lohrtandartsen.nl

KVK nr. 01162937

Spoed!

Online afspraak maken

Privacy & Cookies

Om rekening mee te houden

Aanmelden

Als u een afspraak heeft in de praktijk dan verzoeken wij u zich bij binnenkomst te melden bij de balie-assistente. Zij zal uw behandelaar op de hoogte stellen van uw aanwezigheid. U kunt plaats nemen in de wachtruimte.

Afspraak afzeggen of verzetten

Bent u verhinderd en kunt u een geplande afspraak niet nakomen? Stelt u ons hiervan alstublieft tijdig op de hoogte. Op deze manier kunnen wij in de voor u gereserveerde tijd nog andere patiënten helpen. Bij afspraken die binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd en bij afspraken die niet worden nagekomen kunnen wij kosten in rekening brengen. Deze kosten zijn afhankelijk van de geplande behandeling en gereserveerde tijd en liggen tussen de €15 en €100. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekering (UPT-code C90).

Te laat verschijnen

Wij stellen het op prijs als u vijf minuten voor aanvang van uw afspraak aanwezig bent. Mocht u te laat op uw afspraak verschijnen dan kan het zijn dat uw behandelaar u niet meer kan helpen. Wij zullen u vragen een nieuwe afspraak te maken en moeten voor de niet nagekomen afspraak mogelijk kosten in rekening brengen.

Schone mond

Een goede gebitscontrole gaat het best in een schone mond. Geen tijd gehad om te poetsen? Eventueel kan dit in de praktijk bij de wastafel. Een tandenborstel en tandpasta is te verkrijgen bij de balie-assistente.

Tijdens de behandeling

Wij stellen het op prijs als u tijdens de behandeling uw mobiele telefoon uitschakelt.

Maatwerk

Mondzorg is maatwerk en laat zich in sommige gevallen lastig plannen. Zo kan een behandeling anders uitpakken dan gepland en dient Lohr Tandartsen ernstige spoedgevallen met voorrang te behandelen. Het kan in een enkel geval daarom voorkomen dat u even moet wachten, wij vragen hiervoor uw begrip.