• Welkom

    De praktijk van Lohr Tandartsen is gevestigd in een modern pand in Delfzijl.

Contact

Lohr Tandartsen
Brander 15
9934 NR  Delfzijl

T. (0596) 63 45 24

E. info@lohrtandartsen.nl

KVK nr. 01162937

Spoed!

Online afspraak maken

Privacy & Cookies

De praktijk

Lohr Tandartsen is een tandartsenpraktijk voor het hele gezin waar tandartsen en mondhygiënisten samenwerken en zich samen met de rest van het team inzetten voor een optimale mondzorg op maat. Wij streven naar een hoge kwaliteit in mondzorg door te werken volgens de laatste maatstaven in de hedendaagse tandheelkunde.

Wij zijn een team van vijf tandartsen, twee mondhygiënisten en zeven tandartsassistentes. Regelmatig bespreken onze tandartsen en mondhygiënisten de specifieke zorg voor onze cliënten. Zo wordt voor patiënten die meer zorg nodig hebben een behandelplan opgesteld. Wij adviseren elkaar en laten ons regelmatig bijscholen.

Kwaliteit in mondzorg

Als tandartspraktijk onderscheiden wij ons in de regio door onze diverse gespecialiseerde behandelmogelijkheden. Zo werken er in de praktijk naast tandartsen ook mondhygiënisten en preventieassistenten. Wij plaatsen implantaten en verzorgen naast de chirurgie vervolgens ook de kroon of het klikgebit. Ook op het gebied van innovatie blijven wij niet achter door het gebruik van een moderne 3D-scanner (CEREC Bluecam-systeem) waarmee wij in één sessie een keramische kronen maken en plaatsen.

Werkwijze

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Om afwijkingen of problemen aan uw gebit te voorkomen of tijdig te kunnen opmerken adviseren wij u halfjaarlijks de tandarts te bezoeken voor een controle-afspraak. Indien de tandarts naar aanleiding van de controle een behandeling nodig acht, dan maken wij graag een nieuwe afspraak met u. Op deze manier creëren wij voldoende tijd voor een goede behandeling. Als het echt nodig is, behandelen wij u dezelfde dag of zelfs direct. Bij uitgebreidere behandelingen en op uw verzoek verstrekken wij vooraf altijd een begroting met een indicatie van de verwachte kosten.

Optimale mondzorg

Bij Lohr Tandartsen zien wij onze samenwerking met u als de basis voor optimale mondzorg. Daarom lichten wij u graag voor over de behandeling van uw gebit. En van u horen wij graag over uw gezondheid en over uw medicijnen, als u die gebruikt. Met uw informatie gaan wij zorgvuldig om en alleen met uw toestemming krijgen andere specialisten deze onder ogen.

Samenwerking

Een behandeling aan het gebit zal de tandarts in de meeste gevallen zelf uitvoeren. In sommige gevallen zal hij of zij u verwijzen naar een collega in de praktijk. In de praktijk kan de tandarts intern verwijzen naar een tandarts, een mondhygiënist of de preventieassistente.
Ondanks dat Lohr Tandartsen het merendeel van de behandelingen zelf uitvoert, werken wij ook samen met behandelaars buiten de praktijk. U kunt in overleg met uw tandarts voor een consult of behandeling worden verwezen naar de kaakchirurg, de orthodontist, de implantoloog, de endodontoloog, de parodontoloog, een centrum voor bijzondere tandheelkunde of de logopedist. In dit geval ontvangt u van de tandarts een verwijsbrief.