Contact

Lohr Tandartsen
Brander 15
9934 NR  Delfzijl

T. (0596) 63 45 24

E. info@lohrtandartsen.nl

KVK nr. 01162937

Spoed!

Online afspraak maken

Privacy & Cookies

Veelgestelde vragen

We proberen u op deze website zo goed mogelijk te informeren over de organisatie van Lohr Tandartsen en de verzorging van uw gebit. Via de links kunt u informatie krijgen over verschillende aspecten van de mondzorg of u kunt de patiënteninfobrochure downloaden. Wilt u meer informatie over uw gebit dan kunt u hier klikken. Hieronder vindt u het antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Algemeen

Ik wil me inschrijven bij Lohr Tandartsen. Hoe doe ik dat?

Indien u overweegt zich aan te melden bij Lohr Tandartsen kunt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Belt u ons daarvoor op ons telefoonnummer: 0596 634524.

Ik wil een afspraak maken.

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen (0596 634524). Wilt u een afspraak maken voor een halfjaarlijkse controle dan kunt u dat ook doen via onze webagenda. Dit laatste kan alleen als u een gebruikersnaam en een wachtwoord heeft. Nog geen wachtwoord? Stuur ons een mail en wij sturen u een wachtwoord toe.

Behandelingen

Ik heb pijn in mijn mond, wat moet ik doen?

Pijn in de mond kan veel verschillende oorzaken hebben. Over het algemeen duidt mondpijn op een probleem met een tand of kies of het omringende steunweefsel. Er zijn geen huismiddeltjes waarmee de onderliggende oorzaak kan worden bestreden. Neem daarom bij mondpijn contact op met uw tandarts zodat wij de oorzaak kunnen vaststellen en daar iets aan kunnen doen. Ga niet zelf experimenteren en wacht zeker niet af tot de klachten verergeren. Lang wachten kan leiden tot onherstelbare schade van het gebit.

Om de pijn te bestrijden kunt u een pijnstiller nemen.